Om våra produkter

ProdukterRenlive

Upplevelsen av skönhet med Biotec Italy – för ansiktet och kroppen

Kosmetologiska produkter för huden

Renlive produktlinjen skapades av Biotec Italia forskningsteam. Renlive kosmetolgiska produkter är innovativa, naturliga och speciellt framtagna för att effektivt behandla hudproblem. Renlive är kända för noggrannheten i valet av råvaror, som utsätts för otaliga renhets och effektivitets tester. Alla Renlive produkter är allergivänliga, tar hänsyn hudens fysiologi och representerar den nya gränsen för dermo-kosmetisk scenario: säker att använda, dermatologiskt testad, fri från allergiframkallande eller skadliga ämnen, såsom mineraloljor, petroleum derivat, silikoner, vaselin och paraffin.

Välbefinnande och naturlig skönhet

Vad är hemligheten bakom Renlive kvalitet?
Hemligheten ligger i användningen av hudvänlig, växtextraherade högkoncentrerade aktiva ingredienser. Genom att använda dessa säkerställer Renlive maximal produkteffektivitet, för omedelbara och varaktiga resultat. Den Kosmetologiska Renlive produktlinjen härstammar ur det direkta samarbetet mellan kemisdermatologer och kosmetologer, inom den senaste forskningen om hudens biologi och fysiologi.

Säkra ingredienser och uppmärksamhet på kvalitet

Renlive Kosmetologi tillverkas på beställning och förpackas direkt efter, i små serier. På så sätt kan färskhet och säkerhet av ingredienserna säkerställas. Dessutom är all Renlive kosmetika framställd i en steril miljö och de färdiga produkterna förpackas i mjuka behållare, såsom tuber, flaskor och förpackningar vakuum. Således är innehållet skyddat från kontaminering från yttre ämnen och konserveringsmedel hålls till ett minimum. Renlives forskning, utveckling och tillverkning sker enligt UNI EN ISO 9001.