Behandlingar

Botox & Fillers

Vi på Laser Beauty Way Clinic utför botox och fillers från märket Teosyal!

Läs mer

     

Permanent hårborttagning

Oönskad hårväxt är ett problem för många. Vi erbjuder en mycket effektiv behandling. Alla hår och hudtyper går att behandla, men bäst resultat ser man vid mörka hår på ljus hy. På Laser Beauty Way Clinic arbetar vi med VIKINI Diode Laser ”short pulse” och Epilia diode laser RF.

Läs mer

     

Fett & cellulitborttagning

Det är en behandling som skonsamt stramar åt, reducerar och formar dina ben och din mage samt många andra områden på kroppen. Vi arbetar med en av de senaste metoderna – QuickSlim, för att effektivt reducera fett och celluliter.

Läs mer

       

Ansiktsföryngring

Vi använder QuickSlims RF-funktion (radiofrekvens) för att utföra våra omtyckta ansiktsföryngrings-behandlingar. Det tar bort gammalt kollagen och stimulerar produktionen av ny kollagen. Blodcirkulationen ökar och behandlingen har en uppstramande effekt.

Läs mer

       

Klassisk ansiktsbehandling

Ansiktet mår bra av en ordentlig djuprengöring, där huden stimuleras och återfår lyster och energi. Fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och porer förminskas.

Läs mer

       

BB GlowBB

BB Glow behandling är årets mest modern behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

Läs mer

         

Dermaroller

Dermaroller kan användas för att behandla flera olika hudbesvär. En hudroller bidrar till hudföryngring genom bland annat ökad kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

Läs mer

       

Dermapen

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till kan liknas vid effekten av fraktionerad laser. Men med kortare återhämtningstid.

Läs mer

       

Plasmage

En revolutionerande teknologi som nu gör det möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan kirurgi eller injektioner!
   
Läs mer       

REGENLAB A-PRP BEHANDLING

är en säker och naturlig teknik för synlig förbättring av struktur, luminiscens av huden, reducering av rynkor och fina linjer och blekning av mörka ringar. Regenlab behandlar även håravfall (alopeci, alopecia areata), acneärr och bristningar.
   

       

Läkarebehandlingar

Vi utför enklare kirurgiska ingrepp, så kallade Minor Operationer. Samtliga med lokalbedövning.

Läs mer

V Soft Line

V Soft Line är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Efter en behandling med V Soft Line slipper du ärr och lång återhämtning men får utmärkta estetiska resultat.

Läs mer

Ådersnät

Ådernät ända upp till 7 mm diameter behandlas med skleroterapi, injektionsbehandling med skumbehandling.

Läs mer

Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering, Permanent Makeup eller Micro Pigmentering som det också kallas, används som ett alternativ till traditionell, vardaglig make-up. Kosmetisk tatuering kan användas för att ersätta normal bas make-up som eyeliner, ögonbryn, läppkontur, fyllning av hela läppar samt skönhetsfläck.   

Läs mer